Sanne

Even voorstellen

Ik ben Sanne Keizer en 29 jaar. Ik ben verslaafd aan sport, ben ambitieus en verliefd op mijn motor (Kawasaki drifter 1500).
Dit is het eerste jaar dat ik niet meer professioneel beachvolleybal. Mijn studie (master) en werk bij de politie heeft nu prioriteit. Voor mijn samenwerking met de politie, klik hier.
Ik woon sinds kort in Haarlem en het strand is gelukkig dichtbij zodat ik in mijn vrije tijd nog een balletje kan slaan. Ik vind het leuk om door middel van het geven van clinics mensen enthousiast te maken voor beachvolleybal. Het is namelijk een geweldig leuke sport.

12 jaar heb ik gebeachvolleybald en ik behaalde mooie resultaten.
- In 2002 werd ik als 17 jarige Wereldkampioen onder de 18 jaar samen met Arjanne Stevens. – Met Marleen van Iersel behaalde ik in 2011 twee keer de eerste plaats op een Worldtour,  in 2012 werden we Europees Kampioen en 9de bij de Olympische Spelen.
- 5 keer werd ik Nederlands kampioen met verschillende beachpartners.
- En het mooiste is nog een plaats als “Dutch Greatest in Beach Volleybal” en een vermelding in de Wall of Fame.

In 2007 haalde ik mijn HBO diploma  Commerciële Economie aan de Randstad Topsport Academie bij de Hogeschool Rotterdam. Vanaf dat jaar ben ik professioneel beachvolleybal gaan spelen.

Ik ben geboren en opgegroeid in Doetinchem (1985-2003). Hier haalde ik mijn HAVO diploma en slaagde voor mijn motor- en autorijbewijs.

Op mijn 17e werd ik wereldkampioen beachvolleybal onder de 18 jaar met Arjanne Stevens. Nog een paar jaar heb ik indoorvolleybal gecombineerd met beachvolleybal. Ik zat in jong oranje indoorvolleybal, speelde eredivisie bij Longa 59 in Lichtenvoorde en beachvolleybalde in de zomer bij de Nederlandse jong oranje selectie in Dwingeloo.

Vanaf mijn 11e ben ik begonnen met indoor volleyballen en bleek talentvol met een volleybal. Ik stroomde in een paar jaar door van de mini’s naar het hoogst haalbare bij mijn club Orion in Doetinchem (1e divisie).