TODO

Weerbaarheid

Mentale weerbaarheid

In combinatie met vertrouwenswerk binnen organisaties houdt de boutique zich ook bezig met weerbaarheid coachings gesprekken met werknemers op basis van vrijblijvendheid. Doel hiervan is de aard te bepalen van de al bestaande cultuur en de omvang van eventuele risico’s te analyseren. Aan de hand van een geanonimiseerd coachverslag zal de boutique advies uitbrengen richting bestuur t.a.v. behouden/optimaliseren/realiseren van een open en veilige bedrijfscultuur. Naast de informatieve kant hebben deze gesprekken ook het doel de drempel tot het bespreekbaar maken van misstanden of ongewenst gedrag te verlagen. Vooral geadviseerd in organisaties met jonge generaties en bedrijven waarbij een vaste werkplek niet aan de orde is. Voor meer informatie over mentale weerbaarheid coachingsgesprekken neemt u gerust contact op met de Boutique.

Fysieke weerbaarheid

Veerkracht, assertiviteit, zelfbeheersing zijn woorden die passen bij weerbaar zijn. Weerbaarheid is een collectief begrip waarbinnen vele aspecten ervoor kunnen zorgen dat je je weerbaar kan voelen. In de Boutique werken we aan fysieke weerbaarheid en mentale weerbaarheid. Daarbij proberen we de algemene weerbaarheid van individuen naar eigen maat te optimaliseren. De fysieke en mentale gesteldheid van de mens zijn niet los van elkaar te zien. Je moet je voorstellen dat als je mentaal goed in je vel zit en zeker bent van jezelf door de zojuist gemaakte promotie op je werk je waarschijnlijk met rechte rug en vol energie en balans fysiek door het leven loopt. Of stel je voor dat je fysiek lekker in je vel zit doordat je net je streefgewicht hebt behaald na je wekenlang te conformeren aan een dieet. Dat zal je mentaal een boost geven en zal je je zelfverzekerder voelen. Daarom is er tijdens deze fysieke trainingen ook ruimte voor mentale aspecten.

Vervolg trajecten

Naast de weerbaarheidstrainingen die wij verzorgen heeft de Boutique een rijk netwerk aan specialisten. Van voedingsspecialisten, psychologen, krachttrainers, wandelcoaches, revalidatie experts tot aan vitaliteitscoaches voor op de werkvloer. Dus naast onze eigen begeleiding op maat zullen we ook wanneer gewenst helpen naar het zoeken van een gepast vervolgtraject met de juiste begeleiding.


Ben je geïnteresseerd wat de Boutique specifiek op jouw wensen voor je kan betekenen? Neem dan contact op via contact of stuur een mail naar krachtboutiquekeizer@gmaill.com voor vrijblijvende informatie of een offerte.

Quotes van enkele deelnemers aan de Boutique weerbaarheidstrainingen.

  • "Sanne werkt samen met mij aan een gericht doel. Ze doet dit heel ontspannen en met een heel prettige persoonlijke aanpak."
    - Fiek de Rooij
  • "Samen met Sanne heb ik mijn doel kunnen verwezenlijken. Ik bereikte zowel een fysieke als mentale topconditie. Sanne is gedreven, enthousiast en doeltreffend!"
    - Bracha van Doesburgh
  • "Sanne traint met je mee waardoor je er helemaal voor gaat! Het heeft mij geholpen energiek te blijven in drukke tijden en heerlijk sterk voor de dag te komen. Sanne is positief en motiveert je!"
    - Blanche Bastings