TODO

Partners

Samenwerkingen

De Boutique heeft een rijk netwerk aan specialisten. Van een voedingsspecialist, een mediator, een bedrijfsarts, psychologen, fysieke weerbaarheid trainers, een wandelcoach, een revalidatie expert tot aan een vitaliteitscoach voor op de werkvloer. Dus naast onze eigen begeleiding op maat zullen we ook helpen met het vinden van de gewenste begeleiding van andere experts.


Bij enkele opdrachten werkt de Boutique samen met Vera Koenen en Live Vital. Lees er hieronder meer over.

Veilig werk- en sportklimaat

De Boutique werkt samen met onderzoeker (integriteit) en vertrouwenspersoon Vera van Vera Koenen – coaching & advisering. Vera en Sanne hebben beide een achtergrond in de topsport en hebben daarom de handen in een geslagen. Ze hebben twee interactieve workshops ontwikkeld. Beide workshops hebben als doel: bewustwording op het gebied van communicatie, vertrouwen en omgang met elkaar. Een startpunt voor een open en veilige werk/sport omgeving.


1. Speciaal voor het bedrijfsleven is er in deze workshop een vertaling gemaakt vanuit de topsport naar de werkvloer. Sanne en Vera maken een bruggetje vanuit hun topsportverleden met verschillende werkvormen. Het doel daarbij is om bewust te worden van wat het verschil is als je van resultaatgericht werken naar procesgericht werken overstapt.


2. De sportieve workshop is gericht op communicatie binnen een sportteam maar ook het herkennen en voorkomen van alle vormen van grensoverschrijdend gedrag binnen de sport.


Deze interactieve workshops zijn in elke branche toepasbaar en worden op maat gemaakt voor het beste resultaat. De workshops dragen bij aan het realiseren van een open en veilige werkomgeving waarin teamleden zich veilig voelen om zich kwetsbaar op te stellen, om risico’s te nemen en feedback durven geven maar ook kunnen ontvangen. In (top)sportteams is dit essentieel om prestaties te kunnen leveren.

Verlagen Ziekteverzuim

Vroegtijdig signaleren van problemen binnen uw organisatie en daarmee het ziekteverzuim verlagen? Naast het preventief aanstellen van een extern vertrouwenspersoon kan ook preventief medisch onderzoek bijdragen aan het verlagen van verzuim. Met dit onderzoek kunnen vroegtijdig (werk gerelateerde) gezondheidsrisico’s voor de werknemers opgespoord worden. Kracht Boutique Keizer gelooft in de kracht van tijdige interventies. De Boutique en Live Vital zullen in de toekomst gebruik maken van elkaars expertise en inzet. Samen zetten wij ons in voor een gezonde en veilige werkomgeving. We zijn dan ook enthousiast om te vermelden dat de Boutique haar netwerk uitbreidt met een erkend arts, Leanne Verdonck, gespecialiseerd in preventief medisch onderzoek.

https://www.livevital.nl/